SoMe eksempler

Herunder kan du se eksempler på nogle af de SoMe Film vi har lavet for vores kunder.

Fang opmærksomheden på de sociale medier med skræddersyet video-indhold, der er designet til at engagere og konvertere.

“Vi er meget stolte af vores nye profilfilm, som KOMO A/S har lavet for osVi blev lige fra starten ledt i den rigtige retning og er på professionel vis blevet guidet og ledt til det resultat, I kan se her.

Det var vigtigt for os, at filmen ikke blev, som alle andres, og at vi fik formidlet vores budskaber på en stilsikker og hensigtsmæssig måde, hvor vores rådgivning giver modtageren sikkerhed for, at vi kan løse opgaven. Det syntes vi selv, er lykkes KOMO meget flot at iscenesætte. Nyd filmen, det gør vi!”

Chefrådgiver Flemming Hedegaard, Byggeri & Teknik I/S

Mange tak for den fantastisk flotte film med masser af skøn og positiv energi! Vi er også meget glade for resultatet. Stor ros til ”drengene”!! Imponerende arbejde, de har lavet. Vi kan slet ikke få armene ned igen. Der er en dejlig dynamik i klipningen og en suveræn, veloplagt og energisk start, som virkelig giver lyst til at se mere.

Superfed musik – med lækre beats i starten. Vi er også virkelig begejstrede for den helt perfekte fordeling af billeder fra de tre skoler – de får fin ligevægt. Også tilpas mængde fra SkoleSkills. Det fungerer supergodt med de moderne talebobler og soundbites. De forskellige klip er virkelig godt sat sammen – et godt flow. Smuk gengivelse af farver og lys – superflot teknisk kvalitet. Vi glæder os meget til at vise filmen i forskellige sammenhænge og dele den med de unge og alle deres venner/familier på Facebook.”

Susanne Abildgaard Olesen, Herningsholm Erhvervsskole